Mde en del af hotel samarbejdssagen i 2020

Shaoxing Yukun Sheraton Hotel
Hotellet har 408 sæt Deluxe-værelser med flodudsigt, med det første. line view of Cao'e River Grand Banquet Western restaurant, caiyuexuan, kinesisk restaurant og mange andre karakteristiske restauranter giver verdens gæster karakteristiske kinesiske og vestlige retter. Med et område på 2500 kvadratmeter har det en luksuriøs søjlefri festsal og 12 banket- og konferencelokaler med forskellige pecitaiono. Hotellet har også en række hede- og læsesteder. som perfektionerer intrigate fness heatn, læsure og forretningsmæssige sociale aktiviteter Indendørs swimmingpool, fitnesscenter, bordtennisværelse, billardrum og andre fritids- og fitnessfaciliteter er alle tilgængelige, hvilket fører mode og hede-trenden.   

Sheraton Guangzhou
Hotellet har i alt 274 rummelige og komfortable værelser, herunder 26 suiter og en præsidentsuite. Hotellet ligger i centrum af Fanyu Wanbo CBD, et af de mest velstående økonomiske og kommercielle områder i Guangzhou.

Crowne Plaza Nanhai Foshan
Crowne Plaza Nanhai Foshan er under varemærket Crowne Plaza fra InterContinental Hotels Group. Hotellet har 315 moderne og elegante værelser og suiter, 1.000 kvadratmeter multifunktionelt mødelokale, i alt 4 mødelokaler. Fitnesscentret i verdensklasse, spa, swimmingpool med konstant temperatur og andre perfekte fritidsfaciliteter leverer en ekstraordinær interkontinental oplevelse.

Mdesafe a part of hotel cooperation case in 20201

Crowne Plaza Shanghai Hongqiao
Crowne Plaza Shanghai Hongqiao har 331 stilfuldt designede værelser og suiter, 3 udvalgte restauranter, 1.100 kvadratmeter fleksibelt begivenhedsområde på tværs af 4 mødelokaler og fremragende facetsfaciliteter. Perfekt til forretnings- og ferierejsende.

Hilton Zhuzhou
Hotellet har 298 luksuriøse og komfortable værelser og suiter, der udstråler hjemmets varme i en smuk stil, det er det drømme sted, hvor du kan nyde en god nats søvn. Hvert værelse på hotellet har en smuk udsigt.

Mdesafe a part of hotel cooperation case in 20202

Wanda Vista & Realm Chongqing
Wanda Vista Hotel har 78 sæt seks-stjernede luksushotel, der understøtter spisning hele dagen og kinesiske restauranter (11 private værelser med plads til 146 personer). Wanda Realm har 263 femstjernede standardværelser, der understøtter restaurant hele dagen (med VIP-privatværelse, kan rumme 228 personer).

Mercure Nanshan Shenzhen
Mercure er et personlig mellem- og high-end hotel under den franske AccorHotels Group. Det driver i øjeblikket næsten 800 hoteller i mere end 60 lande rundt om i verden. Når man kommer til Kina, blander Mercure Hotel fransk elegance i sanserne og giver gæsterne en ren fransk oplevelse og service i verdensklasse.


Indlægstid: Sep-18-2020