Shaoxing Yukun Sheraton Hotel

Shaoxing Yukun Sheraton Hotel1

Sheraton Shaoxing Yukun Hotel ligger på den maleriske Cao'e-flod med bekvem transport. Med et areal på 2500 kvadratmeter har den en luksuriøs søjlefri bankethal og 12 banket- og konferencelokaler med forskellige specifikationer. Derudover har hotellet også en række hede- og fritidssteder. Fra hotellet kan du nemt nå den omgivende unikke innovative og pulserende digitale kreative industripark-E Tour Town og udsigtsplatformen - byens altan for nemt at nyde skønheden i Cao'e-floden og føle de lokale skikke. Gæsterne kan også nemt nå hotellet via Hangzhou Bay Expressway.

Sheraton Shaoxing Yukun Hotel har mere end 300 rummelige og komfortable værelser og suiter med bred udsigt over værelserne og uhindret udsigt over byen. Hvert værelse er udstyret med højkvalitets sengetøj og badefaciliteter, 55-tommer HD-tv, fuld dækning med højhastigheds trådløst netværk og andre faciliteter og udstyr.

Hotellet har 3 forskellige stilarter af kinesiske og vestlige restauranter og lounger, der giver gæsterne en række specialiteter. Den elegante og komfortable rene lobbybar skaber et samlingsrum for gæsterne, hvor gæsterne kan slappe af, samles eller have forretningsmøder og nyde duftende kaffe eller god vin og desserter. Feast Signature Western Restaurant tilbyder gourmet-snacks og buffeter hele dagen, så gæsterne kan nyde en farverig rejse af det globale køkken i et elegant og behageligt miljø. Caiyuexuan Chinese Restaurant, der vælger sæsonens høje kvalitet og friske ingredienser, er unik i sin opfindsomhed og leverer autentisk Jiangsu- og Zhejiang-køkken og kantonesisk køkken.

Hotellet tilbyder også et væld af fritidsfaciliteter, herunder en indendørs opvarmet swimmingpool og et døgnåbent fitnesscenter. Sheraton Executive Lounge skaber et stille og behageligt miljø, hvor gæsterne på executive-etagen kan hvile og slappe af. Gæsterne kan nyde en behagelig morgenmad, læskedrikke og snacks hele dagen samt eksklusive og praktiske ind- og udtjekningsprocedurer.


Indlægstid: Jun-03-2019